MMA-HERMANSSON SKAL FIGHTE PÅ EGEN UFC-ØY

JACK HERMANSSON: Her sammen med sin norske MMA-kollega Kenneth Berg (til venstre). (Shutterstock)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

JACK HERMANSSON: Den norsk-svenske MMA-fighteren blir en del av sensasjonelle “FIGHT ISLAND”.

VEIEN TIL TITTELKAMP

Det blir nok et tøft møte for den norskboende svensken nå han møter Kelvin Gastelum den 18.juli. Ikke før nå har han selv visst hvor han skal fighte, men nå har UFC lansert hele konseptet.

– Kelvin er en veldig solid motstander, som har vært med lenge og møtt mange av de største navnene i både weltervekt og mellomvekt. Det er ikke så lenge siden han møtte mesteren Israel Adesanya og ga ham kanskje den tøffeste kampen hittil, sier Hermansson til SVT.

Hermansson gikk på en smell i forrige kamp mot Jared Cannonier. Det etter fire strake og overbevisende seire, som gjorde at det norsk/svenske-håpet var i tittelfight-diskusjonene. En seier over Gastelum vil igjen bringe mannen med kallenavnet “The Joker” inn i samtalene om en beltekamp igjen.

– Jeg har sikkert mistet litt momentum og hype, men samtidig vet jeg at jeg er én imponerende seier unna å være tilbake på det samme toget på vei mot den verdensmestertittelen jeg jager, sier Hermansson.


DETTE ER FIGHT ISLAND

Slik beskriver Fox Sports og president Dana White Fight Island.

Til tross for hva de sier, favoriserer ikke skjebnen ikke alltid de modige, spesielt ikke når livet er blitt flyttet til en tilstand som selv science-fiction-forfatterne ville hatt problemer med å forestille seg.

Likevel, smiler livet til de som er forberedt på å eksperimentere og være innovative, så fortjener både Ultimate Fighting Championship og Major League Soccer noen muligheter til akkurat det i løpet av den neste måneden, skriver Martin Rogers fra Fox Sports.

Fordi Major League Soccer skal også benytte seg av samme øy. Tidligere har NBA forberedt seg på å bruke Disney World som et lukket sted til å avslutte sluttspillet i den gjeve basketserien.


LES OGSÅ:

HAREIDES FØRSTE SIGNERING MED RBK

LANDSLAGSUTAKET: SE LAGERBACKS OVERRASKELSER

GOLF-HOVLAND OM OL

SISTE NYTT FRA SPORTSOFA.TV:

LEEDS VIL HA LIVERPOOL-HELT

ARSENAL KUPPET SPILLER FRA MAN-UNITED

UNITED-STJERNE ARRESTERT FOR SLAGSMÅL


Stevnet går av stabelen i noe som heter Yas Island i Abu Dhabi. Det er en opprinnelig ferieøy som er bygget med fornøyelserparker som Warner Brothers Entertainment park og The Ferrari Experience. Nå ser det ut som at det kan bli et perlekjede av UFC arrangementer på stedet med mange storkamper, hvor vår egen Jack Hermansson skal i oktagonet.

LES FLERE SAKER:

Reklame

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.