TOPPSCORER-BØVREN TIL ROSENBORG

BØVREN ROSENBORG: Toppscoreren spiller fra start for Odd, men kommer til å spille for RBK.

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

BØVREN ROSENBORG: Avisen Varden melder at Torgeir Børven har akseptert et tilbud fra Rosenborg og forsvinner dit senest om halvannen måned.

VENTET Å SPILLE PÅ TOPP FOR ODD

Varden henviser til «kilder». Børvens kontrakt med skiensklubben løper ut 31. juli, og laget har sin første kamp i Eliteserien tirsdag hjemme mot Sandefjord.

Der er det ventet at Børven tar plass på topp i angrepet til Odd.

Han ble toppscorer i Eliteserien forrige sesong med 21 mål. Det var et eksepsjonelt år for ham. Børven hadde ikke vært i nærheten av så mange mål i sine tidligere sesonger i norsk toppfotball.


I 2018 scoret han fem ganger på 21 kamper for Odd. Året før ble det tre mål på 23 kamper i Brann.

Skulle Børven fortsette kontraktstiden ut i Odd, vil han kunne få med seg ti kamper. Men ifølge Adresseavisen ønsker RBK å hente ham til Trondheim før den tid.

Børven har hele tiden svart «ingen kommentar» på spørsmål om framtiden og henvist spørsmålene videre til sin agent, Kent Karlsen. Han har foreløpig ikke svart på Vardens henvendelse tirsdag.

– Når du blir toppscorer i Norge, får vi bare akseptere at du kanskje ønsker å se på muligheten for noe annet. Samtidig er Torgeir motivert, og han kommer til å stå på for Odd framover, sa Odds sportssjef Tore Andersen til NTB for noen uker siden.

(©NTB)LES OGSÅ:

HAREIDES FØRSTE SIGNERING MED RBK

LANDSLAGSUTAKET: SE LAGERBACKS OVERRASKELSER

GOLF-HOVLAND OM OL

SISTE NYTT FRA SPORTSOFA.TV:

LEEDS VIL HA LIVERPOOL-HELT

ARSENAL KUPPET SPILLER FRA MAN-UNITED

UNITED-STJERNE ARRESTERT FOR SLAGSMÅL


LES FLERE SAKER:

Reklame

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.