CHELSEA BYR PÅ RONALDO

CHELSEA MED BUD: I følge spansk nettsted så byr Lampard på CR7. (Shutterstock)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

RONALDO CHELSEA: Spans nettsted hevder nå at Chelsea og deres eier Roman Abramovich nå skal være interessert i å sikre seg verdenstjernen.

GJENSYN MED PREMIER LEAGUE

Det gjenstår i å se om det er noe hold i det nettsteder sier, men for en aldrene Ronaldo er det mulig å la seg friste av den russiske oljemillarderens tilbud. Nå skal eieren være i gang med å overtale CR7.

Mange medier har tidligere hevdet at Juventus skal være villig til å la Ronaldo gå. Jorge Mendes og Abramovich skal nå ha innledet samtaler, det spørs om et gjensyn med Premier League med Chelsea er populært hos Manchester United fansen. Ronaldo vokste seg som kjent stor hos “de røde djevlene” før han gikk til Real Madrid. Sammen med Lionel Messi er det ingen tvil om at disse to er nåtidens største stjerner innen fotball. Vel fortjent er det også.


I følge nettstedet Don Balon skal Chelsea ha et bud på svimlende 120 millioner euro. Det ligger klart når overgangsvinduet åpner etter korona-pausen.


LES OGSÅ:

HAREIDES FØRSTE SIGNERING MED RBK

LANDSLAGSUTAKET: SE LAGERBACKS OVERRASKELSER

GOLF-HOVLAND OM OL

SISTE NYTT FRA SPORTSOFA.TV:

LEEDS VIL HA LIVERPOOL-HELT

ARSENAL KUPPET SPILLER FRA MAN-UNITED

UNITED-STJERNE ARRESTERT FOR SLAGSMÅL


Hvis det er hold i dette, så ser det ut som at Abramovich virkelig bruser med rublene ovenfor Manchester City og potensielt nye eiere i Newcastle.

Dette vil virkelig sende et signal om at Frank Lampard også er backet med overgangspenger.

Det spørs dog om dette er en overgang som passer med Lampards nye strategi i å satse på unge og lovende spillere.

LES FLERE SAKER:

Reklame

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.