DETTE MENER SOLSKJÆR OM DE GEA ETTER TABBENE

Ole Gunnar Solskjær
OLE GUNNAR SOLSKJÆR: Nå blir det fotball igjen på Solskjær og Premier League (Shutterstock)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

DAVID DE GEA: Ole Gunnar Solskjær går til et flammende forsvar for Manchester United-keeper David de Gea. Det finnes ikke bedre keepere i verden, mener nordmannen.

– BESTE KEEPEREN I VERDEN

Manchester United-førstevalget har gjort flere feil mellom stengene til de røde djevlene denne sesongen, senest i fredagens 1-1-kamp mot Tottenham.

– David er den beste keeperen i verden. Han har sluppet inn to mål på de sju siste kampene han har spilt for oss, sa Solskjær da han svarte på spørsmål fra pressen tirsdag.

Deretter henviste han til at United har møtt sterke lag som Chelsea, Tottenham, Manchester City og Everton i perioden.

– Vi er inne i en kamprekke der vi ikke slipper inn mål, sa Solskjær og la til at baklengsmålet mot Everton var svært uheldig og neppe vil skje igjen.


SNAKKER DAGLIG

Kritikken som er rettet mot de Gea mener kristiansunderen åpenbart at er urettferdig.

– Han gjør fantastiske redninger og redder poeng for oss. Han jobber kjempehardt, og er ikke den som gjør feil på feil. Jeg er kjempefornøyd med innsatsen hans, sa Solskjær.

United-sjefen henviste videre til at han har samtaler med United-keeperen på daglig basis.

– Han har vært her i ni år nå og utviklet seg til en moden keeper. For meg er han den beste i verden. Det er ikke snakk om noen dårlig periode når vi har sluppet inn to mål på sju kamper, sa Solskjær.

Tirsdag måtte han også svare på spørsmål om Dean Henderson, keeperen som er utlånt fra United til Sheffield United. Avtalen åpner ikke for at Henderson kan møte klubben han eies av onsdag.


DE GEA TIL SOMMEREN

Tirsdag meldte Manchester Evening News at Henderson avventer med å signere ny kontrakt med United. Briten vil angivelig kun fornye avtalen hvis han blir lovet plass på førstelaget.

23-åringen har holdt buret rent i 11 av 29 kamper i årets Premier League-sesong, flest av alle keepere i ligaen sammen med Burnleys Nick Pope. Søndagens kamp medførte litt uvant kost for Henderson da Newcastle presset inn tre mål bak briten.

– Dean har hatt en fantastisk sesong, akkurat som den forrige i Sheffield United. Lånet har fungert slik vi ville, sa Solskjær tirsdag – og la til:


LES OGSÅ:

HAREIDES FØRSTE SIGNERING MED RBK

LANDSLAGSUTAKET: SE LAGERBACKS OVERRASKELSER

GOLF-HOVLAND OM OL

SISTE NYTT FRA SPORTSOFA.TV:

LEEDS VIL HA LIVERPOOL-HELT

ARSENAL KUPPET SPILLER FRA MAN-UNITED

UNITED-STJERNE ARRESTERT FOR SLAGSMÅL


– For meg har de to årene vært fantastiske for hans utvikling. Han har spilt med og mot menn. Som statistikken viser har redningene hans gitt poeng. En dag vil han bli nummer én både for Manchester United og England, og det er opp til han å utvikle seg.

David de Geas kontrakt med United løper til sommeren 2025. Spanjolen skal være verdens best betalte i sin posisjon, med en årslønn på vel 200 millioner kroner.

(©NTB)

LES FLERE SAKER:

Reklame

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.