SLIK FORDELES BILLETTENE I ELITESERIESTARTEN

PUBLIKUM ELITESERIEN: På Lerkandal kjører de en egen vri når de 200 billettene skal deles ut. (Shutterstock)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

ELITESERIEN TILSKUERE: Rosenborg ville holde av 50 billetter til klubbens hjemmekamper til samarbeidspartnere. Det takket sponsorene nei til.

RBK MED EGEN PRAKSIS

I forrige uke ble det klart at eliteserieklubbene får slippe inn 200 tilskuere når kampaktiviteten gjenopptas denne uken. De siste dagene har det vært jobbet i hver enkelt klubb med hvordan disse billettene skal fordeles.

Fjorårets bronsevinner Rosenborg valgte i utgangspunktet en modell der 100 billetter skulle tilfalle sesongkortholdere, 50 gå til sponsorer og resten fordeles slik: 23 til spillerne, ti til sesongkortholdere på handikapplasser, ti til barnekreftforeningen og sju til styre og æresmedlemmer i klubben.

Mandag ettermiddag kom det imidlertid kontramelding fra klubben.


DONERER

– Etter at vi tok kontakt med partnerne ønsket alle å donere sine billetter til sesongkortinnehaverne. Det initiativet setter vi veldig stor pris på, og det betyr at ytterligere 50 sesongkortholdere får mulighet å se kampen fra tribuneplass, sier leder for salg og billett, Harald Lundemo, klubbens nettsider.

Fire av de åtte klubbene som åpner Eliteserien med hjemmekamp har bestemt seg for fordeling av de 200 publikumsplassene de får holde åpne.

Ytterligere to klubber, Aalesund og Odd, har på sine nettsteder skissert hvem de ønsker å fordele billettene på. Stabæk og Start har foreløpig ikke opplyst hvem som får benytte seg av deres 200 tilgjengelige billetter.

Ikke uventet blir det en fordeling mellom supportere og sponsorer hos alle klubbene. Viking og Haugesund fordeler kampbillettene likt mellom sesongkortholdere, og det skal mandag trekkes hvilke 100 sesongkortholdere som får gå på kamp i 1. serierunde.


SARPSBORG GIR 120 TIL BEDRIFTER

Sarpsborg gir 120 billetter til bedrifter, mens 50 billetter tilfaller sesongkortholdere og 30 andre supportere, ifølge Sarpsborg Arbeiderblad.

Aalesund skriver at de vil fordele billettene mellom sesongkortholdere, supportergrupperinger med sesongkort, samarbeidspartnere og frivillige. Odd opplyser at de fordeler plassene mellom sesongkortinnehavere, samarbeidspartnere, supportere, medlemmer og frivillige.Kampoppsett i første eliteserierunde:

Tirsdag 16/6 (18.00): Odd – Sandefjord, Rosenborg – Kristiansund, Stabæk – Mjøndalen, Viking – Bodø/Glimt, Aalesund – Molde, Sarpsborg – Vålerenga (20.30).

Onsdag 17/6: Start – Strømsgodset (18.00), Haugesund – Brann (20.30).

(©NTB)


LES OGSÅ:

HAREIDES FØRSTE SIGNERING MED RBK

LANDSLAGSUTAKET: SE LAGERBACKS OVERRASKELSER

GOLF-HOVLAND OM OL

SISTE NYTT FRA SPORTSOFA.TV:

LEEDS VIL HA LIVERPOOL-HELT

ARSENAL KUPPET SPILLER FRA MAN-UNITED

UNITED-STJERNE ARRESTERT FOR SLAGSMÅL


LES FLERE SAKER:

Reklame

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.