HAREIDES FØRSTE SIGNERING I RBK

ÅGE HAREIDE ROSENBORG: Trener-legenden er tilbake på Lerkendal. (Shutterstock)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

ÅGE HAREIDE ROSENBORG: Trenerlegenden har gjort sin første signering etter “comebacket” som RBK-trener.

GAMMEL KJENNING

Åge Hareide er klar for å sette sitt stempel på laget som skal rette opp trønder-skuta etter den dårlige første del av sesongen. Nå er det en gammel kjenning som skal være med på snuoperasjonen. Hareide har nemlig gjort sin første signering som er svenske Pa Konate. En spiller han kjenne fra tiden i Malmø. Dette er Konate.


TOK MALMØ TIL CL

Konate kommer fra Jönköpings Södra på nivå to i Sverige. Hvor han spilte ni kamper og scoret et mål. Spilleren som har far fra Guinea og mor fra Gambia tilbrakte læretiden i Malmø hvor Hareide var trener, og er en naturlig venstreback.

Den svenske 26-åringen var også i start-oppstillingen i den avgjørende kampen hvor Malmø møtte Salzburg, hvor de tok seg til Champions Leagues gruppespill.

Senest lørdag spilte han 46 minutter for sin forrige klubb mot Eskiltun, der han scoret et mål på backposisjon.

– Jeg har fått en fantastisk mulighet og den har jeg tenkt å ta vare på. Jeg er en løpssterk venstreback som jobber hardt. Publikum vil se meg springe mye opp og ned på kanten, og jeg liker å være med offensivt, sier Konate til RBK.no.

Da Åge Hareide trente Malmø fra 2014 til 2015 spilte Konate 22 seriekamper, hvor han også rakk å vinne fire Allsvenskan-titler med Malmø.LES OGSÅ:

HAREIDES FØRSTE SIGNERING MED RBK

LANDSLAGSUTAKET: SE LAGERBACKS OVERRASKELSER

GOLF-HOVLAND OM OL

SISTE NYTT FRA SPORTSOFA.TV:

LEEDS VIL HA LIVERPOOL-HELT

ARSENAL KUPPET SPILLER FRA MAN-UNITED

UNITED-STJERNE ARRESTERT FOR SLAGSMÅL


LES FLERE SAKER:

Reklame

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.