LANDSLAGSUTAKET: SE LAGERBACKS OVERRASKELSER

(bilde: AP)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

PATRICK BERG BODØ GLIMT: Norges landslagsjef Lars Lagerback glimter bokstavelig talt til med et spennende uttak.

FØRSTE GLIMT-SPILLER PÅ LENGE

Norge skal nå møte Østerrike og Nord-Irland, og den 22 år gamle spilleren Patrick Berg er tatt ut på landslaget. Det er første gang på 12 år at en spiller fra Bodø/Glimt var på A-landslaget til Norge.

Det er overraskende, men samtidig ikke. Det spirer og gror på landslaget til Norge. Med navn som Erling Braut Haaland, Martin Ødegaard, Ørjan Nyland, Sander Berge, kan Norge komme en veldig spennende høst i møte. Når man ser hva Berg har levert i Eliteserien, er det bare å glede seg til å eventuelt se disse ung-gutta sammen.


KORONA-UTFORDRINGER

Flere medier adresserer problemet med at flere av de uttatte spillerne bor i land utenfor EØS. Dermed kan de ikke få fritak fra karantene med de reglene som ligger nå. Derfor må de aktuelle spillerne som er tatt ut på tidligere fri av sine respektive klubber. Det kan by på utfordringer.

-Det er ingen av-klaringer rundt dette ennå, men vi har hatt diskusjoner som er positive rundt dette den siste uken. Vi har planer for alle scenarioer, i tillegg til at vi har reservespillere, hvis dette skulle bli et problem, forteller Lagerback på pressekonferansen.


Kampene spilles på Ullevaal stadion mot Østerrike den 4. september og Nord-Irland borte den 7. september. Norge spiller nå Nations League-turnering for en mulig plass i Qatar-VM i 2022.

HER ER LAGUTTAKET:

Rune Jarstein, Ørjan Nyland, Sondre Rossbach, Birger Meling, Haitam Aleesami, Martin Linnes, Even Hovland, Tore Reginiussen, Kristoffer Ajer, Ruben Gabrielsen, Jonas Svensson, Omar Elabdellaoi, Stefan Johansen, Fredrik Midtsjø, Mathias Normann, Markus Henriksen, Morten Thorsby, Sander Berge, Patrick Berg, Iver Fossum, Martin Ødegaard, Erling Braut Haaland, Joshua King, Moi Elyounoussi, Alexander Sørloth.


LES OGSÅ:

HAREIDES FØRSTE SIGNERING MED RBK

LANDSLAGSUTAKET: SE LAGERBACKS OVERRASKELSER

GOLF-HOVLAND OM OL

SISTE NYTT FRA SPORTSOFA.TV:

LEEDS VIL HA LIVERPOOL-HELT

ARSENAL KUPPET SPILLER FRA MAN-UNITED

UNITED-STJERNE ARRESTERT FOR SLAGSMÅL


LES FLERE SAKER:

Reklame

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.