POGBAS ROLLS BESLAGLAGT FØR STOROPPGJØRET

PAUL POGBA: Blir han i Manchester United eller ikke?

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

POGBA ROLLS: I det Manchester United er i gang med Premier League sesongen ble deres franske stjerne Paul Poga stoppet av politiet på grunn av ulovlige skilter.

ULOVLIG

Paul Pogbas Rolls Royce ble beslaglagt av politiet etter at Manchester United-stjernen ble stoppet for å ha kjørt med franske skilter.

Pogba havnet i problemer da United forberedte seg til Premier League oppstarten borte mot Tottenham fredag ​​kveld.

VM-vinneren ble stoppet av politiet nær Manchester Airport torsdag kveld etter at de sjekket han på veien Wraith Black Badge på M56.

Storbritannias lover sier at utenlandske biler som har vært i Storbritannia i mer enn seks måneder i løpet av et år, må være registrert hos DVLA og utstyrt med britiske skilter. Eiere som er bosatt i Storbritannia må registrere bilene sine innen to uker etter importen, skriver The Sun.

-Vi la merke til bilen gikk forbi oss på motorveien fordi den virkelig skilte seg ut, men vi hadde ingen anelse om hvem som var i den, forteller vitner til tabloidavisen.


TILBAKE I MANESJEN

Pogba er tilbake i manesjen igjen etter et langt skadeavbrekk. Fansen er spent på hva franskmannen kan skape sammen med nyervervede Bruno Fernandes på midtbanen, kanskje for første gang mot Tottenham.

Poga har nå derimot en uke på seg til å få sin Rolls Royce tilbake, og må betale 150 pund i bot, i tillegg til 20 pund dagen så lenge politiet har bilen.

Spørsmålet er hvor mye VM-vinneren trenger å bry seg om engelske skilter og ikke spanske. Poga har vært hardt linket til Real Madrid eller hans gamle klubb Juventus i sommer.


Det gjenstår å se om det nye forventede samarbeidet med Fernades vil bære så gode frukter slik at Pogba velger å bli hos de røde djevlene.

Samarbeidet kan allerede starte mot Spurs etter at franskmannen har vært ute med skade siden januar.

@NTB


LES OGSÅ:

HAREIDES FØRSTE SIGNERING MED RBK

LANDSLAGSUTAKET: SE LAGERBACKS OVERRASKELSER

GOLF-HOVLAND OM OL

SISTE NYTT FRA SPORTSOFA.TV:

LEEDS VIL HA LIVERPOOL-HELT

ARSENAL KUPPET SPILLER FRA MAN-UNITED

UNITED-STJERNE ARRESTERT FOR SLAGSMÅL


LES FLERE SAKER:

Reklame

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.