REAL SOCIEDADS PRESIDENT OM HVOR ØDEGAARD SPILLER NESTE SESONG

MARTIN ØDEGAARD REAL SOCIEDAD: Selveste presidenten i klubben røper hvor han tror det norske talentet spiller neste sesong. (Shutterstock)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

MARTIN ØDEGAARD REAL SOCIEDAD: I et intervju med spansk radio går klubbpresident Jokin Aperribay langt i å fortelle hvilken drakt Martin Ødegaard kommer til å tre på seg da den spanske ligaen starter opp igjen.

HELT OVERBEVIST

– Jeg tror Ødegaard kommer til å bli hos oss i Real Sociedad!


Presidenten i Aperribay er ikke i den minste tvil da han stiller i et omfattende intervju på radiostasjonen Radio Euskadi.

Jokin Aperribay insisterte at det norske supertalentet Martin Ødegaard – som er på lån fra Real Madrid – kommer til å bli i San Sebastian.

Det har lenge vært spekulert i om nordmannen skal tilbake til den spanske hovedstaden allerede i sommer, men utlånsavtalen er på nok et år til. De spanske avisene er også overbevist i at den tidligere Strømsgodset-spilleren blir i baskerklubben, skriver avisen AS.


Aperribay sier videre at Ødegaard «når han blir værende i Real, dersom han blir værende» må være like overbevist om at det er det rette valget som da han kom til klubben i fjor sommer.

– Valget er opp til ham. Og jeg tror han blir, sier klubbpresidenten.


LES OGSÅ:

HAREIDES FØRSTE SIGNERING MED RBK

LANDSLAGSUTAKET: SE LAGERBACKS OVERRASKELSER

GOLF-HOVLAND OM OL

SISTE NYTT FRA SPORTSOFA.TV:

LEEDS VIL HA LIVERPOOL-HELT

ARSENAL KUPPET SPILLER FRA MAN-UNITED

UNITED-STJERNE ARRESTERT FOR SLAGSMÅL


Ødegaard selv har gjentatte ganger signalisert hvor godt han liker seg i San Sebastian. Senest i et intervju med egen klubb i forrige uke. Da satte han blant annet ord på hvor godt det var å være tilbake blant lagkameratene etter den lange perioden med individuell trening under viruskrisen.

– Målet vårt er å komme blant topp fire på tabellen og komme oss til Champions League, sa nordmannen også.

NÆRMER SEG OPPGJØR MOT REAL MADRID

Real Sociedad ligger på fjerdeplass på tabellen før La Liga sparkes i gang igjen. Første kamp for Ødegaard kommer søndag mot Osasuna.

Den 21. juni skal nordmannen i aksjon mot sin opprinnelig arbeidsgiver.

Alle lagene i den spanske toppserien har elleve kamper igjen å spille. Sesongen skal være avsluttet 19. juli. For Real Sociedad betyr det en ligakamp i snitt hver tredje eller fjerde dag, skriver NTB.

LES FLERE SAKER:

Reklame

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.