HØR SOLSKJÆRS HYLLEST TIL RASHFORD

Ole Gunnar Solskjær
OLE GUNNAR SOLSKJÆR: Nå blir det fotball igjen på Solskjær og Premier League (Shutterstock)

Del denne artikkelen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

SOLSKJÆR RASHFORD: Ole Gunnar Solskjær får ikke fullrost Marcus Rashford nok etter at United-spissen presset regjeringen til retrett i saken om gratis måltider for fattige barn.

UTROLIG

Tirsdag gjorde Storbritannias statsminister Boris Johnson helomvending og offentliggjorde at han likevel viderefører ordningen som gir barn tilgang til gratis skolemåltider.

Snuoperasjonen kom etter en samtale med United-stjernen Rashford, som har engasjert sterkt i saken de siste ukene. Nylig sendte han et følelsesladd brev til regjeringen.

– Det Marcus har gjort er utrolig, sier United-manager Ole Gunnar Solskjærs til Sky Sports.

– Marcus har alltid vært et fantastiske menneske, og det innså klubben raskt og ga ham sjanser da han gikk gradene gjennom akademiet. Vi så selvsagt talentet, men du må også være et godt menneske for å gå hele veien, tilføyer kristiansunderen.


VANT FREM

Solskjær er full av beundring for den politiske seieren Rashford innkasserte tidligere denne uken.

– Han forandret livet til så mange barn denne sommeren, og det er viktigere enn alle fotballkamper han kommer til å spille, sier United-sjefen.

Britiske myndigheter besluttet for en tid tilbake å avvikle ordningen som under koronapandemien har gitt barnefamilier med lav inntekt tilgang på matkuponger. Målet med ordningen har vært å sørge for at britiske barn ikke gikk sultne mens skolene var stengte som følge av virussituasjonen.

Familiene til rundt 1,3 millioner engelske barn har den siste tiden nytt godt av tilgangen på gratis måltider. I kampen for å overbevise politikerne om å snu henviste Rashford til sin egen barndom og bakgrunn.

«For ti år siden var jeg én av dem. Jeg vet hvordan det føles å være sulten», skrev måltyven.


TOTTENHAM NESTE

Fredag er United-stjernen trolig tilbake på banen når Solskjær og elevene kaster seg inn i Premier League-racet etter over tre måneder uten kamp. Det skjer borte mot Tottenham.

Da er det nøyaktig 100 dager siden United slo LASK Linz 5-0 borte i europaligaen. Kampen blir et nytt møte med mannen Solskjær overtok jobben etter i desember 2018: José Mourinho.

LES OGSÅ: BLANDET UNITED-SPILLER MED HARRY POTTER

United hadde elleve strake kamper uten tap før pandemipausen og var i et veldig sig da fotballen ble stoppet.

For Tottenham var situasjonen helt motsatt: Med Harry Kane og Son Heung-min ute på grunn av langvarige skader, så det ikke lyst ut. Nå er de to meldt spilleklare, og det gir Mourinho en helt annen styrke å sende ut på banen.

Begge klubbene er med i kampen om en plass blant de fire beste. Det gir garantert plass i Champions League til høsten.

(©NTB)


LES OGSÅ:

HAREIDES FØRSTE SIGNERING MED RBK

LANDSLAGSUTAKET: SE LAGERBACKS OVERRASKELSER

GOLF-HOVLAND OM OL

SISTE NYTT FRA SPORTSOFA.TV:

LEEDS VIL HA LIVERPOOL-HELT

ARSENAL KUPPET SPILLER FRA MAN-UNITED

UNITED-STJERNE ARRESTERT FOR SLAGSMÅL


LES FLERE SAKER:

Reklame

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg vedrørende hvordan du kan annonsere!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Om du fortsetter å navigere på nettsiden, da godtar du våre vilkår for bruk av informasjonskapsler.